Følg dine drømmer, ha troen på deg selv

Drømmer du om noe spesielt? Har du store ambisjoner og ulike mål for hva du ønsker å oppnå i livet? Da er du ikke alene. Har du enda ikke funnet ut av akkurat hva du ønsker å vie livet ditt til, med samtidig vet at du vil bruke det til noe verdifullt, noe som vil gi deg noe igjen når du blir gammel? Da er du heller ikke alene. 

Alle barn, ungdom og voksne streber etter å finne meningen med livet. Har du funnet din? Noen mener at rikdom, makt og innflytelse er det viktigste her i livet, mens andre heller vil fokusere på kjærlighet, religion og trygghet. 

Hvis du har funnet ut av hva du ønsker å gjøre med livet ditt - har du noensinne opplevd at noen i din nærmeste omgangskrets prøver å forhindre deg i å gjøre noe du virkelig vil? Har du noengang erfart at en av dine nærmeste venner er fyllt med sjalusi over din suksess? Har du opplevd at personen har gjort alt som står i hans/hennes makt for å forhindre at du skal lykkes i livet? Vet du hvordan det føles å bli undertrykt, nedgravet, sosialt ydmykt og tråkket på av din egen bestevenn? Da er du heller ikke alene. 

Ingenting er så forferdelig som når en av dine nærmeste blir besatt av misunnelse uansett hva du gjør - enten det gjelder utseende, utdannelse, berømmelse eller kjærlighetsliv. Når dine venner ikke kan glede seg på dine veine, da har du nådd et farlig punkt i vennskapet. Du vil lett merke dette når alt du sier og gjør blir hakket på. Har du en slik venn? Da er du ikke alene.

Men vet du hva? Om du har opplevd dette, om du har en slik person i din nærmeste omgangskrets - hev deg over personen. Fortsett å vær den du er, fortsett å vis frem dine positive sider - vis omverdnen rundt deg hva du er flink til. For den som til slutt kommer til å sitte igjen alene er nettopp denne personen som har brukt tiden sin på å undertrykke deg, isteden for å vise frem sine positive sider. 

Uansett hva den personen har å komme med, ikke ta deg nær av det. Gjør det du syntes er viktigst i livet, ha det gøy og smil deg igjennom det. Når du har en person som konstant prøver å rakke ned på deg er ikke dette så lett, men tro meg - det vil være verdt det til slutt når du oppnår det du ønsker. Veien vil kanskje ikke være perfekt, slik du hadde planlagt det - men du vil bli enda lykkeligere når du opplever din suksess når du har måttet kjempe for det du tror på først.

Alltid kjemp for det du tror på, men husk at du må kunne stå for dine handlinger også. Nå er det din tur til å vise verden hvem du er, hvor du kommer fra og hva du skal gjøre videre i livet. Kanskje du ikke er fullstendig klar over det nå, men start eventyret - resten vil du finne ut av på veien. Lykke til! Du er ikke alene. Kvitt deg med folk rundt deg som ikke ønsker ditt eget beste, og fokuser heller på å være sammen med mennesker som vil deg godt og vil hjelpe deg gjennom både gode og onde dager. 

Du er verdifull - du vil nå langt. Tro på deg selv!Signatur

2 kommentarer


carolinesinspo
-01.10.2012 kl:21:31


Flotte Bilder!!
inspirationdestination
-30.09.2012 kl:19:28


:)
FØR DU KOMMENTERER:

- Kommenter kun dersom du vet hva innlegget dreier seg om.

- Reklamering for egen blogg minsker lysten til å besøke den.

- Jeg bruker CANON EOS 450D, med CANON 50mm portrettlinse.

- Bildene redigeres i PS6, iPhoto, picmonkey og pixlr.

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!