Kjærlighet


Min store kjærlighet

Jeg og kjæresten min har vært sammen i ca. 2,5 år, rettere sagt siden den 17. november 2009. Jeg syntes vi har det helt supert sammen, Henrik heter han og han er virkelig det beste som noengang har hendt meg. 

Han er min sjelevenn, min kjæreste og aller beste venn! Vi har vært igjennom mye sammen, mye godt og noe som kanskje ikke har vært fullt så bra, men uansett hva vi har vært igjennom så har det alltid vært meg og han. Vi har delt så utrolig mange gode minner, som jeg er utrolig takknemlig for - og mange flere skal det bli.

Jeg kan si at jeg elsker den gutten av hele mitt hjerte, og at han virkelig er den gutten jeg har lyst til å dele livet mitt med. Han er helt ubeskrivelig bra, rett og slett alle jenters drøm, men vet dere hva? Han er min! Han er den mest omsorgsfulle, omtenksomme, snilleste, herligste og beste gutten i hele verden. Jeg kan ikke gjøre annet enn å smile når jeg tenker på han, for han gjør meg så utrolig lykkelig. 

Han er den gutten jeg kan stole 110% på, og vi kan fortelle hverandre absolutt alt. Den gutten kan jeg alltid kan le med, gråte med, være stille med, slåss med og være kun meg selv med. Jeg trenger ikke på noen måte prøve å forandre meg, eller være noe jeg ikke er ved noen annledninger sålenge jeg er sammen med verdens fineste skatt.

Jeg vil ikke gå glipp av et eneste smil, kyss eller en tåre den gutten feller, jeg vil alltid være der for han uansett hva det måtte være. Jeg liker han ufattelig mye, og for hver dag som går elsker jeg han mer og mer, og jeg lærer stadig noe nytt om han, eller oppdager noen skjulte talenter, hihi. Han har et enormt pågangsmot, og gir seg aldri før det han holder på med blir perfekt. 

Så kjæresten min, hvis du leser dette: takk for at du er den fantastiske personen du er, takk for alle herlige minner jeg har fått dele med deg, og takk for at du har gjort meg til den jenta jeg er idag! Uten deg - ingen meg, jeg elsker deg